Een origineel huwelijksaanzoek zorgt voor een verrassing in een restaurant in Oostende

Toen ze ging eten in een restaurant in Oostende, had Ines zo'n verrassing niet verwacht. Zijn metgezel had echter een huwelijksaanzoek voor hem voorbereid voor het minst ongebruikelijke, met de medeplichtigheid van het bureau Musevent : 10 zangers, vermomd als klanten, interpreteerden "Ti Amo" op een "flashmob" -modus. De verrassing is volledig gefilmd op een verborgen camera, en het resultaat is erg romantisch! Ben, de toekomstige echtgenoot, legt de voorbereidingen uit: "Na 11 jaar relatie wilde ik Ines verrassen met een origineel huwelijksaanzoek. Ik nam contact op met Musevent en we stelden ons een scenario voor rond het nummer "Ti Amo", de versie die aanwezig is in Casa De Papel, omdat het verbonden is met onze geschiedenis. Zoals verwacht vermoedde Ines helemaal niets… tot zelfs de serveerster begint te zingen!"   https://www.youtube.com/watch?v=xnzigJORuNg

Na 11 jaar relatie wilde ik Ines verrassen met een origineel huwelijksaanzoek. Ik nam contact op met Musevent en we stelden ons een scenario voor rond het nummer "Ti Amo"

Voor de verrassing mobiliseerde Musevent een twintigtal medeplichtigen, waaronder 10 zangers, 4 cameramannen, en kreeg ook de hulp van het restaurantteam. "We hadden zelfs een paar mensen vermomd als obers om het onverwachte aan te kunnen", zegt Mehdi, oprichter van Musevent. "De eigenaar van het restaurant heeft ons ook veel geholpen, waardoor we van tevoren op het terrein konden repeteren." Musevent had enkele maanden geleden al voor een verrassing gezorgd met een muzikaal huwelijksaanzoek, georganiseerd in de Brusselse metro met een klassiek orkest van 14 muzikanten. Het blijft alleen om Ben en Ines een mooie bruiloft te wensen, gepland voor hen in 2021. 

×